Finals Edinburgh 2017


In het weekend van 12 & 13 mei 2017 spelen de beste rugbyteams van Europa in de finales van zowel de Challenge Cup en de Champions Cup. De finalewedstrijden worden gehouden in het Murrayfield Stadium dat meer dan 67.000 supporters kan huisvesten. Dit weekend staat heel Edinburgh in het teken van rugby waarbij de toppers van onder andere de Six Nations weer kunnen laten zien wat zij waard zijn.

Dit jaar werden beide finales een clash tussen een Engels en een Frans team. In de Challenge Cup finale was de Franse club uit Montpellier een stuk sterker als de Harlequins. Parijs tegen Londen, Frankrijk tegen Engeland, Racing 92 tegen de Saracens. Er stond veel op het spel 14 mei 2016. In een wedstrijd zonder tries en vooral een schaakspel trokken de mannen uit Londen aan het langste eind. De Saracens zijn de nieuwe kampioenen van Europa en zijn vastberaden deze titel te prologeren.

 

250

champions_cup_e345_Master

 

Inbegrepen in onze reis naar Edinburgh:

  • Overnachting in het centrum van Edinburgh van vrijdag op zaterdag met optie tot extra nachten.
  • Tickets voor één van de finales of beide finales.
  • Transfer vanaf het vliegveld naar je hotel.
  • Retourtransfer op een luxe cruiseferry van IJmuiden naar Newcastle

Vliegtickets van en naar Edinburghworden niet door DropGoalreizen verzorgd en dienen op eigen initiatief geboekt te worden.

interesse-button

Let op! De aangegeven prijs is een vanaf prijs en geldt voor 1 persoon met één overnachting in het centrum van Edinburgh.